sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Tervetuloa mukaamme!

Tämä on tällainen kolmen siskoksen yhteisblogi. Aloittelemme tätä ilman suurempia suunnitelmia blogin tulevasta sisällöstä, mutta eiköhän se ajan kanssa muokkaudu omanlaisekseen. Tähän alkuun naputtelimme pienet esittelyt itsestämme tähän samaan postaukseen, mutta jatkossa kirjoittelemme omia juttujamme ihan erikseen. 

***

"Hei.
Olen Kikka, siskoksista vanhin, eli se esikoinen.
Olen 38-vuotias perhepäivähoitaja.
Asustelen kauniissa Nastolassa mieheni ja kahden lapsemme (10v ja 13v) kanssa. Kodissamme hölmöilee myös kaksi berninpaimenkoiraa.
Olen opiskellut itseni kokiksi (en koskaan ole tehnyt tätä työkseni) ja lastenohjaajaksi. Siirryin seurakunnan kerhotädin töistä perhepäivähoitajaksi kuopuksen aloittaessa koulun. Olen saanut tehdä koko työurani aivan mielettömän upeaa ja tärkeää työtä.
Tulen kirjoittelemaan kaikesta mitä eteeni kulloinkin tupsahtaa.
Uskon että onnellisuus ja elämästä nauttiminen on vain yhden pysähdyksen päässä. Sillä ainaisessa kiireessä ei arjen hienoja hetkiä ehdi huomata. "

***

"Keskimmäinen siskoksista, Terhi tässä hei! 
36- vuotias kerhotäti Pirkanmaalta. Tuuli on kuljettanut kauemmas opiskeluiden ja töiden perässä. Asustelen miesihmisen ja kissapojan kanssa aavistuksen ahtaasti toistaiseksi (tarkoitus olisi ehkä piankin löytää joku isompi koti meille kolmelle). 
Harrastelen vaihtevalla innolla dartsia, geokätköilyä ja käsitöitä. Olen mahdottoman innokas aloittamaan kaikenlaisia projekteja, jotka eivät kovinkaan usein valmistu, minulla on kesken kymmeniä erilaisia käsitöitä, joista osasta on tainnut ohjeetkin jo kadota. 
Blogissa aion esitellä käsitöitä, kissajuttuja, geokätköilyä (ja siinä samalla luonnon kauneutta), leipomishommia ja aika varmasti ihan kaikkea, mitä mieleen sattuu tulemaan.
Koittakaa pysyä kyydissä!"

***

"Täällä pahnanpohjimmainen, perheen iltatähti kuopus, Sanna hei vaan. 
Olen 28-vuotias kahden prinsessan äiti ja yhden Isännän vaimo, ja asumme Nastolassa. Tällä hetkellä olen vielä kotona lasten kanssa, mutta syksyllä, kun esikoinen aloittaa eskarin, olisi tarkoitus nuoremman (nyt 1,5v) mennä hoitoon ja minun palailla pikkuhiljaa työelämään. Siskojeni jalanjäljissä (ja heidän neuvoistaan huolimatta) olen opiskellut itseni lastenohjaajaksi. Haaveeni olisi työskennellä seurakunnan kerho- ohjaajana, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Tällä hetkellä lapset vievät siis suurimman osan ajastani, mutta kuopuksen saadessa ikää lisää, olen pystynyt lisäämään rakkaan harrastukseni, käsitöiden, tekoaikaa. Neulon ja virkkaan oikeastaan kaikenlaista; sukkia, lapasia, mekkoja, housuja, leluja, pöytäliinoja.. muutama mattokin on tullut tehtyä. Rakastan lankoja, värejä, materiaaleja. Minusta on ihana nähdä, kuinka lanka muuttuu käsissäni joksikin, isoksi tai pieneksi.
Blogissa aion esitellä käsitöitä, pikkulapsiperheen arkijuttuja ja ihmetellä kanssanne ympäröivää maailmaa.
Tänään on hyvä päivä elää!"

***

Tällaisia me olemme.
Toivottavasti jaksat lukea höpinöitämme jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun olet kiinnostunut meidän höpinöistä <3