tiistai 27. kesäkuuta 2017

Millainen on hyvä loma?


 Ei varmasti ole yhtä oikeaa vastausta siihen, millainen on hyvä loma. Jotkut tykkää aktiivilomista ja toiset rantalomista. Minä tykkään lomasta, jota ei ole liiaksi etukäteen suunniteltu, jossa on paljon aikaa loikoilla kotona sohvalla, kävellä metsissä, tehdä käsitöitä ja vain olla ilman aikatauluja. Joitain lomasuunnitelmia kyllä teen etukäteen, mutta nekin ovat usein avonaisia "katsotaan mitä sitten keksitään" suunnitelmia.


Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että voin järjestellä itselleni kuuden viikon yhtenäisen kesäloman, sen aikana ehtii kyllä tehdä kaikenlaista vaikka joukkoon mahtuisikin kurjia kelejä. Tämän postauksen kuvat ovat ensimmäiseltä lomaviikoltani. Valkeakoskella on satanut paljon ja olen todellakin nauttinut siitä, että kurjan sään takia on ollut pakko olla vaan sisällä. Olen levännyt ja neulonut.


Ensimmäisenä lomapäivänä Posti-Pate toi ihanaa postia. Koukuttajan kootut video podcastin Marika lähetti minulle kokeiltavaksi fingering vahvuista lankaa. Vielä en löytänyt kivaa ohjetta, joka sopisi tuolle ihanalle Handun värjäämälle langalle, mutta jospa tässä loman aikana. Kiitos tästä vielä!!


Minulla on tapana ostaa itselleni aina joku lomalahja, palkinnoksi työvuodesta ja siitä, että jaksoin painaa duunia. 
Tänä vuonna lahjani on kaksiosainen ja neulonta aiheinen. 
Aloitin lomani nautiskelemalla aurinkoisesta vaikkakin tuulisesta säästä Tampereella. Aikaisempi neulontakuva onkin ko. päivältä. Poikkesin silloin myös Tallipihalla, jossa sijaitsee yksi lemppari puodeistani NONO. Ostin sieltä itselleni Bambi projektipussukan, pussi vaikutti aika pieneltä, mutta vetää silti sisälleen 100g lankaa, sakset, sukkapuikot ja ohjeen.


Toinen lahjani on Sukkia rakkaudella-kirja.
Kerron siitä enemmän ehkä sitten, kun olen tutustunut siihen tarkemmin.


Miesihmisen kanssa pelaamme paljon lautapelejä ja nyt lomalla onkin ihanaa, kun voi pelailla iltaisin ihan kahdestaan tai pyytää ystäviä pelailemaan ja viettämään iltaa. Mitä lautapelejä teillä pelataan? 


Parasta lomassa on aina se, ettei tarvitse aamulla lähteä kotoa. Voi istua rauhassa ja nauttia aamukahvin hitaasti samalla, kun miettii mitä tänään tekisi.


Tässä loman alussa olen myös virkkaillut. Pitsi ja palmikko julkaisee kahdesti viikossa Virkataan yhdessä- ohjetta josta tulee ympyräliivi. Langaksi omaan työhöni valitsin Novitan ikivanhan puron, jossa on minun mielestäni aivan ihanat värit. 

Tässäpä kaikki tältä ensimmäiseltä lomaviikoltani, jatketaan taas toiste.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun olet kiinnostunut meidän höpinöistä <3