maanantai 5. kesäkuuta 2017

"Olen Olaf, tykkään lämpimistä haleista"

Kummityttö täytti jo 3v! Ei vitsi, niin iso tyttö jo! Lahjatoiveita kun kyselin äidiltään, niin vastaus oli yksinkertainen; Frozen. Sitä on kuulemma katsottu monesti ja tyttö osaa elokuvan etu- ja takaperin. No siitä sitten kokoamaan lahjaa.

Lelukaupasta nappasin muutaman pikkutyttöä kiinnostavan asian, ja päätin, että jotain omatehtyä myös on saatava. Ei muuta kuin Ravelry laulamaan ja vastaan tuli virkattu Olaf. Lankakasaa kaivaessa löytyi ainoastaan villa- ja akryylilankoja, joten niistä syntyi tämä ensimmäinen pehmolelu.


Täyte on vanhasta pehmolelusta, ja koska turvasilmiä en saanut nopealla aikataululla mistään, etsin pienet mustat napit korvaamaan tehtävässä. Olafista tuli aika söpö, ja omat lapset haluavat kuulemma omat, joten jouduin sitten tilaamaan vähän uutta lankaakin. :D


Kaupasta ei ruuanostoreissulla löytynyt teemaan sopivaa lahjakassia, joten sehän piti myös sitten virkata itse. Kassi on tehty Novitan Hile-langasta, joka on marinoitunut ehkä viisi vuotta kaapissa. Koukku oli muistaakseni 4,5.


Sitten ei muuta kun Olaf kassiin kurkkimaan ja juhlimaan!


~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun olet kiinnostunut meidän höpinöistä <3